Foto Parcul Armătura, aproape gata

Modernizarea Parcului Armătura face parte din amplul proiect „Rethinking Someș”, prin care malurile Someșului sunt revitalizate în urma unui concurs internațional de soluții.

''Vrem să vă ținem la curent cu stadiul actual al lucrărilor din Parcul Armătura. Suntem foarte mulțumiți să vedem că proiectul avansează în ritm susținut și că lucrările sunt executate în proporție de 86%.Lucrările care urmează să fie finalizate includ finisajele, pregătirea zonelor care vor fi însămânțate și realizarea spațiilor verzi. De asemenea, se va instala un covor de tartan pe zona terenului de sport pentru a oferi un spațiu modern și sigur.
Vă vom ține la curent cu evoluția proiectului'', transmite Baseli Drum Consult.

Proiectul pe fonduri europene presupune revitalizarea culoarului de mobilitate verde-albastru aferent Someşului - în zona Parcului Armătura - modernizarea şi extinderea infrastructurii pietonale şi ciclistice pe malurile râului, realizarea unui podeţ pietonal şi velo peste pârâul Nadăş, amplasare mobilier urban și rasteluri de biciclete, plantare arbori, sistem de iluminat modern și reabilitarea bazei sportive.

Valoarea investiției este de 16.745.421,91 lei cu TVA.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza