Marcaje rutiere pe 18 km de drum din Cluj

Marcaje rutiere pe 18 km de drum din Cluj

Ca urmare a finalizării operațiunilor de asfaltare, s-au executat lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene. Lungimea însumată a sectoarelor de drum este de aproximativ 18 kilometri.

„Îi asigur pe clujeni că niciun drum județean pe care îl asfaltăm nu va rămâne nemarcat întrucât doar așa putem asigura o circulație rutieră cu adevărat sigură”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, pe drumul județean 108C (DN 1) – Ardeova – Mănăstireni s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 8 kilometri, de la kilometrul 28+050 până la kilometrul 36+050.

Totodată, pe drumul județean DJ 103L Mănăstireni - Râşca au fost executate marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de aproximativ 5,5 kilometri, de la poziţia kilometrică 0+000 până la poziţia kilometrică 5+430.

Nu în ultimul rând, acelaşi tip de marcaje s-au executat pe drumul judeţean DJ 103T Feleacu – pârtia de schi Feleacu, pe un sector de drum în lungime de aproximativ 2,5 kilometri, de la poziţia kilometrică 0+000 până la poziţia kilometrică 2+450.

Execuția de marcaje rutiere va continua în perioada imediat următoare, pe mai multe drumuri județene, lucrările urmând să se desfășoare exclusiv în condiții meteorologice favorabile.

 

Comenteaza