Foto Maraton de audiențe pentru Alin Tișe: „Am stat de la prânz până la miezul nopții” / Ce probleme au cetățenii județului Cluj

Maraton de audiențe pentru Alin Tișe: „Am stat de la prânz până la miezul nopții” / Ce probleme au cetățenii județului Cluj
| Foto: Facebook.com/AlinTise
Maraton de audiențe pentru Alin Tișe: „Am stat de...” / Ce probleme au cetățenii județului Cluj
Maraton de audiențe pentru Alin Tișe: „Am stat de...” / Ce probleme au cetățenii județului Cluj
Maraton de audiențe pentru Alin Tișe: „Am stat de...” / Ce probleme au cetățenii județului Cluj

Periodic, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, ține audiențe la sediul forului administrativ județean.

Printre problemele semnalate de oameni se numără cele legate de drumuri, de urbanism, de conflicte cu vecinii sau nemulțumiri legate de primari.

Nu este simplu și ușor să ții aceste audiențe, dar este una dintre obligațiile funcției pe care o avem. Sunt foarte multe persoane care doresc să vină în audiență, se adună un număr foarte mare de oameni repede. Luni, într-adevăr, am avut un set de audiențe maraton. Am început undeva la ora 12:00 la prânz și am încheiat aproape de miezul nopții. Deci aproape 12 ore.

Am reușit să primesc 60 de oameni din toată țara. Au fost oameni care au venit și din alte județe. Sunt care au case în zona noastră de munte, dar locuiesc în alte județe. Pentru mine este un barometru al audiențelor pentru a cunoaște problemele oamenilor. Ei își spun problema și noi încercăm să găsim soluțiile. Le mulțumesc celor care au așteptat câteva ore bune.

Problemele cetățenilor sunt diverse: de la probleme de fond funciar, probleme cu drumurile, de urbanism, conflict cu vecinii sau cu primarul, alocări de resurse financiare pentru evenimente culturale, sprijin pentr biserici, etc. Am avut chiar și propuneri interesante de colaborare. S-a propus chiar un parteneriat pentru Castelul Banffy din Răscruci unde s-ar putea organiza concerte și diverse evenimente.

În unele localități, oamenii reclamă că relația cu primarul nu este tocmai bună, că aceștia nu-și fac treaba așa cum ar trebui. Nu contează din ce partid este primarul, nici nu ne interesează acest aspect. Sunt de la toate partidele. Acolo nu facem politică. După ce aflăm aceste probleme, încercăm să le rezolvăm. Nicio problemă nu rămâne fără răspuns. Unele nu țin de noi, dar facem demersuri pentru a le soluționa”, a afirmat, la un post local de radio, Alin Tișe.

Audiențele susținute la sediul instituției, de pe Calea Dorobanților nr. 106, se alătură celor derulate în județ în cadrul programului „Audiențe în teritoriu” precum și celorlalte modalități de interacțiune cu cetățenii, aceștia putând în continuare să îi aducă șeful CJ Cluj la cunoștință problemele cu care se confruntă prin intermediul petițiilor, în format letric sau online – pe site-ul www.cjcluj.ro precum și prin e-mail la adresele infopublic@cjcluj.ro sau cabinetpresedinte@cjcluj.ro.

Comenteaza