Lucrări de întreţinere pe drumul din Cojocna

Lucrări de întreţinere pe drumul din Cojocna
| Foto: CJ Cluj

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat lucrări de întreținere și reparare a căii de rulare ce vizează Drumul Județean nr. 161A, pe raza localității Cojocna. 

Se lucrează pe sectorul situat între pozițiile kilometrice 6+500 şi 10+500: frezarea asfaltului, tratarea burdușirilor, reparații cu mixturi asfaltice în zonele afectate, realizarea de șanțuri și decolmatarea podețelor. În această fază execută remedierea burdușirilor și frezarea asfaltului în vederea plombărilor.

În contextul în care DJ 161A este inclus în programul CJ de modernizare şi reabilitare, lucrările recent demarate și aflate în plină desfășurare reprezintă operațiuni de întreținere și reparații ce au rolul de a asigura circulația normală până când vor fi demarate cele de reabilitare și modernizare.

În prezent, procedura se află în etapa de atribuire a serviciilor de execuție a lucrărilor, serviciile de proiectare fiind deja atribuite. Atribuirea serviciilor de execuție urmează să aibă loc imediat după ce va fi soluționată contestația depusă referitor la câștigătorului licitației. 

Îmbunătățirea infrastructurii acestui sector de drum județean va genera efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a întregii zone, cunoscute îndeosebi pentru lacurile și bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna, folosite în scopuri terapeutice.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza