Locuinţele sociale de pe Albac, construite la jumătate de preţ pe banii UE

Locuinţele sociale de pe Albac, construite la jumătate de preţ pe banii UE
Locuinţele sociale de pe strada Albac, din cartierul Gheorgheni, vor fi amenajate pentru jumătate din suma estimată iniţial.

Locuinţele sociale de pe Albac vor fi amenajate pentru o sumă de 773.000 de lei fără TVA, de către Conimet Impex SRL, câştigătorul licitaţiei organizate de Primăria Cluj-Napoca în 25 iulie. La concurs au mai fost depuse două oferte, este vorba de cele depuse de Trustul de Construcţii şi Instalaţii cu o ofertă de  947.000 leişi Canion cu o ofertă de 950.000 de lei. Cu aceşti bani vor fi amenajate 24 de locuinţe sociale prin reabilitarea "blocului NATO". Banii sunt asiguraţi de Uniunea Europeană.

Iniţial costurile au fost estimate la 1,5 milioane de lei, "este valoarea stabilită de proiectant", conform primarului Sorin Apostu. Ofertele au fost deschise în 25 iulie iar contractul ar urma să fie semnat în cinci zile, dacă nu sunt depuse contestaţii. În ce priveşte diferenţa dintre preţul estimat şi cel contractat, de jumătate, primarul spune că a verificat oferta şi "toate elementele sunt cuprinse".

Iată cele trei oferte

TCI CG SA - 947.663 lei fără TVA,

Conimet Impex Srl- 773194 lei fără TVA

Canion SRL- 950.173 lei fără TVA;

 

 

Vezi detalii despre proiectul locuinţelor sociale de pe Albac

Comenteaza