Licitație pentru reabilitarea corpurilor 1 și 2 de la Pediatrie II

Licitație pentru reabilitarea corpurilor 1 și 2 de la Pediatrie II
| Foto: ziare.com

Consiliul Județean (CJ) Cluj a lansat licitația pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție a lucrărilor de reabilitare a corpurilor 1 și 2 de la Secția Pediatrie II a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii (SCUC).

Investiția se referă la corpurile de clădire C1 și C2 din cadrul Clinicii de Pediatrie II, de pe str. Crișan nr. 3-5 din Cluj-Napoca, iar proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional.

Sunt incluse elaborarea documentației tehnice, respectiv documentația tehnică de autorizare a executării lucrărilor, care după obținerea autorizației de construire se va continua cu proiectul tehnic de execuție, respectiv cu detaliile de execuție, proiect AS-BUILD și verificarea proiectului de catre verificatori atestați.

Totodată se va asigura asistența tehnică din partea proiectantului până la semnarea procesului verbal de recepție finală a lucrărilor. În aceeași licitație este cuprinsă și execuția propriu-zisă a lucrărilor de construcții și instalații pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor la obiectivul de investiții: creșterea eficienței energetice la clădirile Secției Pediatrie II, Corpurile C1 și C2 din cadrul SCUC.

Valoarea estimată este de 2.473.589 lei, fără TVA, din care pentru proiectare 160.650 de lei , iar pentru execuție 2.312.939 lei, fără TVA. Ofertele se pot depune până în 23 aprilie. Durata contractului este de 24 de luni, din care patru luni pentru proiectare. Ambele corpuri care vor fi reabilitate sunt clădiri foarte vechi, corpul 1 a fost construit în jurul anului 1900, iar corpul 2, în 1935.

Comenteaza