Încă o încercare pentru școala din Bună Ziua. Proiectantul trebuie să caute amplasamentul

Încă o încercare pentru școala din Bună Ziua. Proiectantul trebuie să caute amplasamentul

Primăria Cluj a scos la licitație, a treia oară, contractul pentru realizarea unui școli primare și gimnaziale în Bună Ziua. 

Contractul pentru „Dezvoltare infrastructură educațională specifica învatamântului primar si gimnazial în cartierul Buna Ziua – Studiu de Fezabilitate si Plan Urbanistic Zonal” și este evaluat tot la 570.000 lei. Criteriul de adjudecare este prețul cel mai scăzut, iar noul termenul este de 24 de săptămâni. Ofertele se pot depune până în 11 noiembrie.

Condițiile specifice de participare impun ca ofertantul să facă dovada că a dus la bun sfârșit în ultimii 3 ani servicii de proiectare pentru obiective comparabile care fac obiectul contractului prin prezentarea a „maxim 5 contracte în valoarea cumulată de minim 500.000 lei fara TVA, având ca obiect: a) servicii de elaborare PUZ /PUZ regenerare urbană și b) servicii de proiectare (SF / PT /DTAC). Experiența similară va fi dovedită pentru ambele cerințe menționate la a) și b) prin prezentarea a minim un contract pentru fiecare cerință”, se arată în anunțul de licitație.

Conform caietului de sarcini, Primăria nu deține teren în cartierul Bună Ziua, iar proiectantul trebuie să caute un aplasament (care ulterior va fi expropriat) de maxim 1,2 hectare, pe care să propună o școală cu cel puțin 24 de clase (după cum a recomandat Inspectoratul Școlar Județean). Se recomandă o clădire cu parter și două etaje, sală de sport, curte, zonă verde, inclusiv grădină cu flori. Suprafețele plantate sunt obligatorii iar terenurile de sport se recomandă să fie acoperite cu dale de cauciuc sau tartan.

Comenteaza