Video Foto IMAGINI NOI cu baza sportivă „La terenuri”. "Foarte frumos! Păcat că au şi început desenele cu grafiti"

Baza sportivă „La terenuri”, Mănăștur se află în stadiul final de realizare și este pregătită pentru a fi dată în folosință în luna iulie, după finalizarea procedurii de recepție, anunţă primarul Emil Boc. Clujenii spun că ar trebui îngrădită ca să nu fie distrusă cu grafiti imediat după darea în folosinţă. 

Clujenii sunt încântaţi de parcul sportiv, însă atrag atenţia municipalităţii că, dacă nu vor îngrădi baza sportivă, ca și aceea din Gheorgheni, în puțin timp va fi plină de grafiti, iar mobilierul urban va fi fie rupt, fie furat. 

"Păcat că unul dintre tobogane a fost deja taiat de către nişte "minunaţi "oameni... Păcat ca au şi început desenele cu grafiti (măcar de ar fi artă, dar sunt doar nişte mâzgălituri).

Foarte frumos proiectul în rest, dar când se face receptia sperăm să fie foarte atenţi la calitatea lucrărilor", îi mai transmit clujenii primarului Emil Boc. 

"Totul arată foarte bine la baza sportivă! Ar fi de apreciat dacă la podețul de acces din strada Parâng nr. 29-31, unde sunt câteva scări, s-ar realiza și o rampă pentru persoanele cu dizabilități sau pentru cei care vin cu cărucioare.

Totodată cred că ar fi de un real folos o mai bună monitorizare video a terenurilor deoarece deja au apărut foarte multe graffiti-uri pe pereți", a transmis municipalităţii un alt clujean din Mănăştur. 

Comenteaza