Floreştiul face concurenţă Clujului. Târg de Crăciun inspirat din Finlanda, cu Fuego, Narcisa Suciu sau Orchestra Lăutarii de la Chișinău pe scenă

Floreştiul face concurenţă Clujului. Târg de Crăciun inspirat din Finlanda, cu Fuego, Narcisa Suciu sau Orchestra Lăutarii de la Chișinău pe scenă

Floreştiul nu se lasă mai prejos şi deschide Târgul de Crăciun deodată cu cel din municipiul Cluj-Napoca. Doar că se va numi "Satul lui Moş Crăciun". 

Conform edilului Horia Şulea, târgul din Floreşti va fi deschis în perioada 23 noiembrie 2018 - 3 ianuarie 2019 şi va fi amplasat în Parcul Tăuți, pe o suprafață de 20.000 mp, foarte aproape de liziera pădurii.

Va avea următoarele zonele tematice: Casa lui Moș Crăciun, Fabrica de Jucării, Fabrica de vise (ateliere de creație ), Poșta lui Moș Crăciun, Ieslea, Bradul lui Moș Crăciun, Carusel, Scena de concerte, Gara și Trenulețul lui Moș Crăciun, Pista de maşinuţe, Patinoar, Căsuțele De Crăciun, precum și o zonă de Food & Drinks.

"Conceptul acestui eveniment, gândit ca o activitate destinată întregii familii sub sloganul „Povestea vă așteaptă!”, a fost creat în spiritul Târgurilor de Crăciun din nordul Europei, inspirându-se mai ales din modelul oferit de orașul finlandez Rovaniemi, capitala regiunii Laponia", subliniază edilul din Floreşti. 

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 11:00 și 22:00, iar pe scenă vor urca Andra, Fuego, Paula Seling, Nico, Narcisa Suciu, Marius Ciprian Pop, Orchestra Lăutarii de la Chișinău, Paul Ananie, Daniel Pop, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Corul Armonia, Ansamblul Junii Sibiului, Ansamblul Transilvania, Ansamblul Șoimii Carpaților.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca: „Unește oamenii, reunește familionul”

Anul acesta, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca își va deschide porțile în noiembrie, sub tema „Unește oamenii, reunește familionul”. Printre noutățile târgului de anul acesta se numără căsuțe noi cu cadouri și bunătăți, un program antrenant presărat cu activități multiculturale, o săptămână dedicată vizionării filmelor, un radio al Târgului de Crăciun, o săptămână culinară cu activități specifice și multe alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcurs. Deschiderea oficială este planificată în perioada 23-25 noiembrie. Mai multe detalii, AICI! 

Comenteaza