Edilul Bogdan Pivariu: „Dezvoltarea Floreștiului trebuie să depășească blocajele și trebuie făcută cu foarte mare atenție”

Edilul Bogdan Pivariu: „Dezvoltarea Floreștiului trebuie să depășească blocajele și trebuie făcută cu foarte mare atenție”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Comuna Florești are bugetul aprobat mult mai devreme anul acesta, față de 2021 când a fost votat abia în luna aprilie.

Primarul celei mai mari comune din țară susține că anul acesta se pot lansa proiecte care să țină de toate marile direcții: urbanism, infrastructură, educație sau digitalizare.

Mă bucură faptul că în acest an Legea Bugetului de Stat a fost adoptată într-un timp extrem de scurt, dând astfel posibilitatea administrației locale să lanseze proiectele la care s-a lucrat de atâtea luni. Sunt încrezător că putem pune bazele unor proiecte care să ajute Floreștiul să se dezvolte în următorii 10 ani, cu respect față de toți cei care trăim deja aici sau pentru cei ce vor veni.

Am avut în vedere, la realizarea acestui buget, împreună cu colaboratorii, consolidarea ideii de CREȘTERE A CALITĂȚII VIEȚII locuitorilor din comună. În acest an putem lansa proiecte care să țină cont de toate marile direcții, de la problemele de urbanism din Florești, la cele de infrastructură, educație, mediu înconjurător, digitalizare, modalități de petrecere a timpului liber și multe altele.

Dezvoltarea Floreștiului trebuie să depășească blocajele și trebuie făcută cu foarte mare atenție și fără a pierde din vedere viziunea de ansamblu: să reușim să transformăm Floreștiul într-o localitate modernă”, a transmis Bogdan Pivariu.

Reamintim, Consiliul Local Florești a aprobat, marți, proiectul de buget al celei mai mari comune din țară pe anul 2022. Bugetul celei mai mari comune din țară este de peste 102 de milioane de lei, iar investițiile sunt estimate la 49 de milioane.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza