E oficial: Vakar Istvan rămâne preşedintele interimar al CJ Cluj

E oficial: Vakar Istvan rămâne preşedintele interimar al CJ Cluj
În urma şedinţei extraordinare de vineri, a fost reconfirmat un fapt: UDMR-istul Vakar Istvan rămâne preşedintele interimar al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj până la alegerea unui nou şef cu acte în regulă al instituţiei.

 

Conducerea CJ a fost validată într-o şedinţă fulger care a ţinut mai puţin de 15 minute. Vakar a fost reconfirmat, cu unanimitate de voturi, vicepreşedinte cu atribuţii delegate de preşedinte, iar democrat-liberalul Horaţiu Cătărig a fost, la rândul său, reales consilier judeţean cu atribuţii delegate interimar de vicepreşedinte, cu 25 de voturi din 31. 

Şedinţa extraordinară a fost convocată din cauza demisiei de vinerea trecută a lui Horea Uioreanu, cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar.

Pe ordinea de zi a şedintei erau, de altfel, doar trei puncte: desemnarea unui vicepreşedinte care să exercite atribuţiile preşedintelui CJ Cluj pentru conducerea şedinţei extraordinare din data de 9 octombrie, desemnarea unui vicepreşedinte care să exercite atribuţiile preşedintelui, până la data depunerii jurământului de către noul preşedinte al instituţiei şi delegarea unui consilier judetean care să îndeplinească atribuţiile vicepreşedintelui desemnat să exercite atribuţiile preşedintelui, până la data depunerii jurământului de către noul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.

Comenteaza