După accidente repetate şi sesizări, limitatoare de viteză la intersecţia Brâncoveanu - Albini

După accidente repetate şi sesizări, limitatoare de viteză la intersecţia Brâncoveanu - Albini
După accidentele petrecute în ultimele două săptămâni şi sesizări venite din partea cititorilor ZIUA de CLUJ şi ziuadecj.ro Primăria clujeană a dispus montarea unor praguri de sol pe strada Constantin Brâncoveanu, înainte de intrarea în intersecţia cu Septimiu Albini.

"Au fost accidente şi montăm aceste limitatoare. Sunt din cauciuc, este modelul standard. Vom monta şi indicatoare de presemnalizare, pentru a atenţiona că urmează aceste bucle", a menţionat unul din lucrători.

Amintim, joi, 1 noiembrie, la intersecţia amintită a avut loc un accident în care au fost implicate un BMW şi un taxi, o parte din gardul grădiniţei "Lumea copiilor" din apropiere fiind distrusă.

Un cititor a sesizat apoi redacţia ZIUA de CLUJ menţionând că a fost şi el părtaş al unui accident în această intersecţie, pe 28 octombrie, răsturnându-se cu Citroen-ul său după ce a fost acroşat de o Dacia Logan venită de pe Septimiu Albini.

Şi alţi conducători auto au apreciat că ar trebui montate în zona intersecţiei măcar nişte benzi rezonatoare care ar încetini şoferii de pe toate arterele secundare în momentul în care intră pe strada Septimiu Albini.

Şi la intersecţiile altor străzi laterale cu strada Septimiu Albini au fost înregistrate accidente. Sâmbătă, 3 noiembrie, un biciclist a fost lovit la intersecţia străzilor Albac - Septimiu Albini. În urmă cu peste un an, un motociclist a fost accidentat mortal la intersecţia Albini - Take Ionescu.

Comenteaza