News alert Drumul spre Floreşti va fi reabilitat. Lucrările vor debuta într-o perioadă destul de aglomerată

Drumul spre Floreşti va fi reabilitat. Lucrările vor debuta într-o perioadă destul de aglomerată
| Foto: arhiva

Drumul care face legătura între Cluj-Napoca şi Floreşti urmează să intre în reparaţii. 

Horia Şulea, primarul Floreştiului, a postat pe Facebook un mesaj în care anunţă faptul că strada Avram Iancu, cea mai aglomerată arteră din România, va intra în reparaţii.

"Tocmai ce am aflat o veste bună, pe care o așteptam de mult timp și pentru care am insistat mult. 
Administratorul DN1-E60 (str Avram Iancu) Florești, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea căii de comunicație. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va începe după 15 septembrie, când formalitățile de achiziții publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt și marcaje plus, mai mult că sigur, refacere rigole. Da, poate că nu e tocmai cea mai bună perioadă, da, va fi un strop de deranj, însă reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din țară, de altfel) nu se poate executa fără un deranj. Sunt însă absolut convins că noi, administrația locală, alături de Poliția Locală, DRDP și mai ales Poliția Națională, vom găsi soluții care să limiteze cât mai mult posibil deranjul", a scris Horia Şulea pe Facebook.

Drumul care face legătura între Cluj-Napoca şi Floreşti este intens circulat având în vedere că, în ultimii 10 ani, comuna a crescut de la 7.600 de locuitori (în 2007), la peste 33.000 (în 2017). Zilnic, aproximativ 10.000 de maşini fac naveta spre Cluj-Napoca, blocajele fiind la ordinea zilei pe drumul naţional care leagă cele două localităţi.

Comenteaza