Doi ani pentru școala Bună Ziua și un cost de 30 de milioane de euro

Doi ani pentru școala Bună Ziua și un cost de 30 de milioane de euro

Consiliul Local va aproba, luni, documentația tehnică și indicatorii tehnico-economici pentru școala din cartierul Bună Ziua. Proiectul presupune și realizarea unui drum de acces cu două benzi de circulație, amenajarea unei piste de biciclete și a traseului pietonal. 

Terenul pe care va fi ridicată școala cu 2 etaje este delimitat de strada Bună Ziua la nord, strada Augustin Buzura la est și parcele private/terenuri încadrate în zona verde la sud.

Clădirea va cuprinde 27 de săli de clasă, 4 laboratoare, ateliere și sală de sport, dar și spațiile tehnice, parcare subterană, adăpost de apărare civilă, bibliotecă, zonă administrativă, spațiu pentru asistență medicală (cabinet stomatologic, cabinet logoped/psihologic, cabinet medical și sală de tratament). Sala de lectură, cu depozit de carte pentru elevi, va putea permite accesul pentru 110 elevi. 

Durata de realizare a proiectului este estimată la 24 de luni, din care lucrările de execuție – 18 luni. Valoarea proiectului este estimată la 150.422.708,61 lei cu TVA (30 milioan euro), cu finanțare din bugetul local. 

 

 

Comenteaza