Piața Karl Liebknecht și străzile adiacente din Cluj, într-o dezbatere publică online

Piața Karl Liebknecht și străzile adiacente din Cluj, într-o dezbatere publică online

Joi, 25 martie 2021, începând cu ora 17:00, va avea loc o nouă dezbatere publică online a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CCIC) Cluj-Napoca, tema acesteia fiind „Piața Karl Liebknecht și străzile adiacente”.

Dezbaterea va fi organizată online, prin intermediul platformei electronice Zoom și va fi transmisă live pe paginile de Facebook Municipiul Cluj-Napoca și CIIC. Pentru înscrierea la cuvânt, cei interesați sunt rugați să adreseze o solicitare în opțiunea ”mesaj” a paginii CIIC pentru a putea primi linkul de conectare în ziua dezbaterii și detalii cu privire la intervenție.

"Fiecare clujean poate veni cu o idee sau inițiativă valoroasă. CIIC este locul unde culegem și dezbatem toate propunerile care vizează modernizarea și dezvoltarea orașului nostru pe multiple componente, de la mobilitate urbană la orașul Smart City, de la proiecte cultural-artistice la aspecte care țin de dezvoltarea socială.

CIIC își propune să aducă toate energiile pozitive ale orașului într-un cadru organizat în care aceste idei să poată fi analizate și dezbătute alături de experți. Prin CIIC dorim să încurajăm participarea, implicarea cetățenilor în ceea ce înseamnă dezvoltarea Clujului și să utilizăm cât mai bine resursele creative ale comunității", precizează reprezentanții CIIC.

Această dezbatere este parte a proiectului ,,Creșterea transparenței decizionale și simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni – ANTO – CIIC’’, finanțat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, accesând următorul link:
https://primariaclujnapoca.ro/.../centrul-de-inovare-si.../

Comenteaza