Foto Cum arată Mini Târgul de Crăciun din cartierul clujean Iris. Mai e deschis doar câteva zile

Piața Karl Liebknecht din Iris, s-a transformat pentru șase zile în cel mai frumos loc din cartierul municipiului Cluj-Napoca.

S-a deschis primul mini târg de Crăciun organizat în cartiere de Primăria Cluj-Napoca
Ieri, 6 decembrie, a avut loc deschiderea mini târgului de Crăciun amenajat în piața Karl Liebknecht din cartierul Iris, eveniment organizat în cadrul proiectului european Agora „Opțiuni avansate de co-generare pentru reintegrarea activelor locale”.

Până duminică, 11 decembrie, locuitorii din cartierul Iris și nu numai sunt așteptați să se bucure de atmosfera de sărbătoare creată în acest spațiu prin prezența meșterilor populari și a colindătorilor.

În fiecare zi, activitatea în târg începe la ora 17:00 și se termină la 21:00. Intrarea este liberă pentru toți participanții.

În perioada 6-11 decembrie, Piața Karl Liebknecht din Cluj-Napoca găzduiesște un minitârg de Crăciun realizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca alături de Scena Urbana și Federația Tinerilor din Cluj, în cadrul proiectului cu finanțare europeană AGORA Interreg Danube. 

Conform organizatorilor, vor fi prezenți meșteri populari cu obiecte lucrate manual și bunătăți, iar la scenă se vor desfășura spectacole de colinde, balet și alte surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

„Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite este evenimentul de Crăciun pregătit pentru locuitorii din cartierul Iris, dar la care îi așteptăm pe toți clujenii. Acest proiect pilot reprezintă un nou pas pentru organizarea de evenimente cu impact pentru comunitățile din cartierele clujene.

 Sunt binevenite, pe scena din cartierul Iris, trupe / coruri de copii sau adulți din zonă care doresc să cânte COLINDE. Cei interesați sunt rugați să contacteze - prin mesaj pe pagina de Facebook - Scena Urbana, pentru a putea fi programată reprezentația”, transmite Primăria cluj-Napoca.

Comenteaza