Creşă nouă în Mănăştur, prilej pentru Boc de a trimite săgeţi către primarii din zona metropolitană

Creşă nouă în Mănăştur, prilej pentru Boc de a trimite săgeţi către primarii din zona metropolitană

O nouă creşă ar urma să fie construită în cartierul Mănăştur, prin extinderea, etajarea și schimbarea parțială a destinației unui atelier din cadrul Colegiului Tehnic Edmond Nicolau. 

Creşa “Năsturelul vesel”,  va găzdui 6 grupe şi urmează să fie compusă din două corpuri de clădire cu parter, etaj și demisol, respectiv parter și terasă circulabilă. Va avea şi loc de joacă. Proiectanţii de la Imosteel și Vertum Studio au prezentat un Plan Urbanistic de Detaliu (PUD), dar şi câteva simulări, în Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU) a Primăriei de marţi, 13 iulie 2021. 

Edilul Emil Boc a profitat de acest prilej şi a transmis un mesaj către edilii din zona metropolitană: "Poate trimitem acest proiect la comunele învecinate să se molipsească. Noi avem populație stabilă în Cluj-Napoca de 10 ani încoace, marea creștere e afară din municipiu. Noi nu avem locuri în creșe, deși am triplat numărul de locuri din 2012 încoace. Aproape în fiecare an am inaugurat câte o creșă”.

Comenteaza