Controverse pe tema unui proiect din Consiliul Judeţean

Controverse pe tema unui proiect din Consiliul Judeţean
Un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei Ordinare a Consiliului Judeţean a stârnit controverse şi în cele din urmă a fost amânat.

Proiectul de hotărâre "privind avizarea Documentaţiei de stabilire şi evaluare a unui teren aflat în patrimoniul S.C. Cominex-Nemetalifere S.A., în vederea eliberării certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor" a iscat "scântei" în cadrul şedinţei.

Consilierul PSD Dan Canta a avut unele obiecţii şi a precizat că nu va vota favorabil, invocând un precedent din timpul fostei legislaturi a CJ. Arhitectul-şef al judeţului Cluj, Sanda Oltean, a subliniat că nu există probleme vizavi de documentaţie, însă Canta a contracarat.

Consilierul Remus Lăpuşan a solicitat amânarea votării proiectului, însă arhitectul-şef a încercat să intervină. "Eu propun în calitate de consilier local şi aveţi grijă cum vorbiţi", a precizat Lăpuşan.

Propunerea lui Lăpuşan a fost aprobată. Arhitectul-şef a ieşit enervată din sala de şedinţe. Consilierul Emil Bogdan a solicitat sancţionarea ei: "Cer sancţionarea ei pentru acesst comportament, este inadmisibil", a transmis Bogdan.

Un alt consilier a intervenit la rândul său: "Eu am o părere diferită faţă de colegul şi o apreciez pe doamna arhitect-şef că a avut curajul de a-şi exprima părerea în faţa şefilor", a precizat consilierul.

Etichete
Comenteaza