Continuă demolarea garajelor. Tarcea: 24 de puncte în care se lucrează/ Ce urmează în "etapa" din septembrie

Continuă demolarea garajelor. Tarcea: 24 de puncte în care se lucrează/ Ce urmează în "etapa" din septembrie

Primăria a ras deja aproape 2.700 de garaje de cartier din Cluj-Napoca și marea demolare continuă. 

"Se lucrează la platformele de garaje din carierul Mănăștur și din cartierul Grigorescu. Sunt peste 24 de puncte în care se lucrează. În cartierul Între Lacuri avem, de asemenea, lucrări de modernizare a platformelor de garaje. Am demolat, până în acest moment, 2.665 de garaje și procesul continuă", a declarat viceprimarul Dan Tarcea, marți, la Radio Cluj.

Viceprimarul a spus că s-au trimis somații pentru desființarea a încă 1.000 de garaje pentru etapa din luna septembrie.

"Avem deja trimise somații pentru alți aproximativ 1.000 de posesori de garaje pentru desființare, pentru etapa din septembrie. De asemenea, suntem pregătiți ca în luna septembrie să intrăm și la modernizarea străzilor și a platformelor de garaje din zonă", a precizat Tarcea.

În municipiu există peste 10.000 de garaje cartier, pe locul cărora municipalitatea doreşte amenajarea de locuri de parcare pentru mașini și biciclete. Proprietarii care nu îşi demolează voluntar garajele vor fi acţionaţi în instanţă pentru recuperarea prejudiciului de circa 4.000 de lei, suma pe care municipalitatea o cheltuie pentru ridicarea garajului în cauză, şi îşi vor pierde și dreptul la un loc de parcare în oraş. 

Comenteaza