Construcţia noii grădiniţe din Floreşti, pe cale să înceapă

Construcţia noii grădiniţe din Floreşti, pe cale să înceapă
Primăria celei mai populate comune din ţară a semnat miercuri contractul de execuție a noii grădiniţe.

Acesta a fost atribuit în urma licitaţiei organizate în acest sens către societatea Boemial Invest, înscrisă cu a doua cea mai ieftină ofertă, de 3.671.462 milioane lei. 

Construcția, ce urmează să fie realizată exclusiv din fondurile proprii ale comunei, va avea regim de înălțime parter plus etaj și va fi situată în imediata vecinătate a primăriei Florești, pe terenul dinspre strada Ioan Rus. Demararea efectivă a lucrărilor ar urma să aibă loc săptămâna viitoare. 

"Este o investiție pentru viitorul Floreștiul. Avem o deosebită explozie demografică, așa că trebuie să ne luăm măsuri pentru anii viitori, construcția unei grădinițe fiind esențiale. Sper ca săptămâna viitoare să dăm prima cupă în pământ și să demarăm construcția efectivă. În ceea ce privește realizarea noii școli din cartierul ANL și acolo construcția va începe în cursul lunii mai", a declarat primarul Floreștiului, Horia Șulea.

Grădinița va avea o suprafață construită de 969 mp (teren 2.829 mp), o suprafață desfășurată de 1.929 mp, iar cea utilă va fi de 1.651 mp. Pentru a răspunde cerinței beneficiarului s-au prevăzut 12 săli de grupă, cu o capacitate maximă de 20 copii fiecare.

Comenteaza