Clujul va avea un nou sens giratoriu. În ce zonă

Clujul va avea un nou sens giratoriu. În ce zonă
Traficul rutier din una dintre cele mai dificile intersecţii din oraş va fi decongestionat. La propunerea unui consilier local, Primăria Cluj-Napoca a iniţiat demersurile pentru amenajarea unui nou sens giratoriu provizoriu în zonă.

La începutul lunii octombrie, PNL-istul Ioan Bîldea îi solicita primarului Emil Boc amplasarea unui sens giratoriu experimental în intersecţia din imediata vecinătate a blocului Spray. Miercuri, Primăria municipiului a anunţat demararea demersurilor necesare punerii în aplicare a acestei măsuri.

"Au fost iniţiate demersurile specifice amenajării giraţiei în intersecţia străzilor Bucureşti, H.Barbusse, Mărăşeşti, şi în cel mai scurt timp posibil, în funcţie de asigurarea tuturor indicatoarelor rutiere specifice impementării unei astfel de măsuri, impunerea acestui regim de circulaţie în intersecţia mai sus menţionată va fi concretizată", se arată în răspunsul trimis de reprezentanţii municipalităţii la solicitarea acestuia, făcut public pe pagina de Facebook a consilierului.

Problema unui sens giratoriu în zonă a fost pusă în discuţie încă de anul trecut.

Comenteaza