Clujenii, îndrumaţi să parcheze la Cluj Arena. Au fost instalate indicatoarele

Clujenii, îndrumaţi să parcheze la Cluj Arena. Au fost instalate indicatoarele
Şoferii vor fi îndrumaţi să folosească parcarea stadionului. Municipalitatea a instalat plăcuţe care semnalizează parkingul subteran de la Cluj Arena, despre care mulţi nu ştiau că este deschis publicului şi în afara competiţiilor.

 

După ce consilerul local Ioan Bîldea a militat pentru montarea unor indicatoare rutiere de orientare care să îndrume şoferii spre parcarea subterană a Cluj Arena, acestea au fost instalate în zona stadionului. Bîldea consideră că așa se va rezolva, măcar parțial, problema parcărilor ilegale din zonă.

"Foarte mulți clujeni veniți în parcul central la plimbare, petreceri, cununii ori cu copiii la locurile de joacă de lângă stadion, nu știu că în subteran Cluj Arena are amenajată o parcare. Astfel, pentru a nu mai exista nici un fel de scuză, consider că este necesară montarea unor astfel de indicatoare, în zona Parcului Central Simion Bărnuțiu, a zonei de joacă pentru copii, pe malul Someșului Mic și a aleii stadionului", menţiona consilierul local PNL Ioan Bîldea.

Cluj Arena pune la dispoziția clujenilor începând din 2 aprilie, 303 locuri de parcare. Pentru a îşi lăsa maşina în parcarea de la stadion, şoferii sunt nevoiţi să scoată din buzunar 1 leu pe oră și 2 lei în intervalul 22:00-08:00.

Zona stadionului din oraş a devenit o aglomerare de maşini parcate neregulamentar. Pentru a evita amenzile, clujenii vor fi acum îndrumaţi spre parcarea de la Cluj Arena.

Comenteaza