Cluj Arena intră în renovare pentru Campionatul European de Tineret. Ce lucrări se fac prima dată

Cluj Arena intră în renovare pentru Campionatul European de Tineret. Ce lucrări se fac prima dată
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Cluj Arena se pregătește pentru organizarea de meciuri la Campionatul European de Fotbal U21 din vara anului 2023. Vor fi renovări la interior, în tribune, dar se va schimba și gazonul.

Consiliul Județean Cluj a inițiat procedura de achiziție a lucrărilor de reparații la tâmplăria din aluminiu a stadionului Cluj Arena.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 57.550 de lei și sunt prevăzute să dureze maxim 30 de zile, pentru a nu perturba desfășurarea activităților programate.

„La 11 ani de la construcția acestui stadion, uzura fizică a mai multor elemente de tâmplărie este una absolut normală. Tribunele I și II sunt zone intens folosite atât de către spectatori cât și de participanții la evenimentele corporate sau de abonații cluburilor sportive care activează în acele spații. Investițiile în modernizarea acestui important obiectiv vor continua cu înlocuirea gazonului și montarea de monitoare publicitare LED între cele două inele. Ne dorim ca în vară acest stadion să fie pe depliin pregătit pentru a găzdui fostele campioane europene de tineret ale Franței și Italiei, care vin pe Cluj Arena pentru a disputa meciurile programate în Grupa D a UEFA U21”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Principalele lucrări vizate de acest contract de lucrări sunt cele de înlocuire a patru uși exterioare situate la Tribuna II, a geamurilor tip PVC de la etajul al patrulea de la Tribuna I, dar și revizia întregii tâmplării din aluminiu a stadionului.

Ofertele pentru achiziția acestui contract pot fi depuse până luni, 28 noiembrie, ora 12.00.

Pentru prima dată de la construcția stadionului, gazonul va fi înlocuit din banii Consiliului Județean Cluj și ar putea fi unul hibrid.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza