Cine va moderniza drumurile judeţene? Dezacord cu Kiat

Cine va moderniza drumurile judeţene? Dezacord cu Kiat
Consilierii judeţeni au fost informaţi ieri cu privire la situaţia contractului semnat cu consorţiul condus de compania Kiat pentru modernizarea drumurilor judeţene.

Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP), Mircea Avram, a informat că deşi Kiat nu şi-a respectat angajamentul şi obligaţiile asumate în licitaţie, societatea refuză să fie de acord cu rezilierea contractului. "De altfel, pot să vă spun că avocaţii firmei Kiat ne-au transmis că nu vor să mai aibă nici o legătură cu noi, regia, şi că de acum toate negocierile le vor purta direct cu beneficiarul, respectiv cu Consiliul Judeţean", a spus Avram.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Alin Tişe, a explicat că în continuare Kiat refuză să respecte datele contractuale pe care şi le-a asumat prin licitaţie şi că în acest caz nu vede altă variantă decât rezilierea contactului.

Până la aplanarea disputei cu această societate, CJ va continua lucrările de întreţinere pe cei peste 420 km ce urmau să fie modernizaţi de Kiat, a transmis Tişe.

 

 

Comenteaza