Chiar dacă cu 2 ani întârziere, locuinţele sociale de pe Ghimeşului sunt gata să îşi primească proprietarii. Cine este eligibil

Chiar dacă cu 2 ani întârziere, locuinţele sociale de pe Ghimeşului sunt gata să îşi primească proprietarii. Cine este eligibil

Au fost recepţionate locuințele sociale de pe strada Ghimeșului din Cluj-Napoca.

"Azi am efectuat recepţia blocului de apartamente de pe strada Ghimeşului, care vor fi utilizate ca şi locuinţe sociale. Imobilul este structurat în 2 scări, fiecare cu un număr de 6 apartamente. Valoarea investiției este 3,4 milioane de lei. Criteriile de eligibilitate privind accesul la locuințe sociale, cât și cererea privind atribuirea unei locuințe sociale pot fi consultate în următorul link'', transmite viceprimrul Olah Emeşe.

Suprafața desfășurată este de 1258,40 mp iar suprafața construită este de 293,54 mp. Imobilul de locuințe este structurat în 2 scări, fiecare cu un număr de 6 apartamente. Parterul construcției va fi destinat unor spații cu funcțiuni publice. Sunt asigurate și locuri de parcare amenajate pentru un număr de 14 autoturisme – câte 1 loc de parcare pentru fiecare apartament și 2 locuri de parcare pentru spațiile cu funcțiuni publice. Valoarea investiției este 3.417.546,56 lei fără TVA.

Locuințele sociale de pe strada Ghimeșului figurau, în urmă cu doi ani, pe lista principalelor obiective de investiții pentru perioada 2019-2020. Tot atunci, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dădea asigurări că proiectul va fi dus la bun sfârșit în 2019, însă inaugurarea a fost amânată. Pandemia de coronavirus ar fi dat peste cap socotelile, spunea edilul în 2020.

Comenteaza