Ce soluţie a găsit Boc pentru transportul pe Mehedinţi VIDEO

Ce soluţie a găsit Boc pentru transportul pe Mehedinţi VIDEO
Primarul Emil Boc a găsit o nouă soluţie pentru transportul în comun de pe strada Mehedinţi, din cartierul Mănăştur, aşteptat de ani de zile. Soluţia sa sunt microbuze care să transporte persoanele în vârstă până la staţiile de troleibuz de pe străzile Primăverii şi Islazului.

Întrebat astăzi din nou care este stadiul implementării transportului în comun pe strada Mehedinţi, cerută insistent de locatarii străzii încă din urmă cu patru ani, Boc arată că Primăria n-a avansat deloc în această direcţie în ultimele luni: răspunsul său e identic, cu o mică inovaţie.

"Vom încerca să introducem măcar microbuze care să-i ducă pe cei mai în vârstă din vârful dealului până la staţiile de tarnsport în comun", spune Boc, adăugând că Primăria va găsi o soluţie într-un final. "Analizăm mai multe variante de lucru. Situaţia e complicată din cauza străzii foarte înguste şi a numărului mare de maşini".

Strada Mehedinţi e cea mai aglomerată arteră a oraşului, cu 10.000 de locuitori şi mii de maşini. Numărul redus de locuri de parcare face ca ambele trotuare să fie ocupate, pe întreaga lungime a străzii, de automobile. Vezi aici cum se trăieşte pe cea mai aglomerată stradă din oraş

Primăria anunţase în urmă cu doi ani că transportul în comun pe această stradă va fi introdus după inaugurarea parking-ului de pe strada Primăverii, gata în 2010, după care că va fi introdus după deschiderea parking-ului din vecinătatea terenurilor de sport ale cartierului, finalizat în august.

Vezi mai jos declaraţia lui Emil Boc pe temă

Comenteaza