Care este programul cu publicul la casieria Primăriei Florești, de sărbători

Care este programul cu publicul la casieria Primăriei Florești, de sărbători

Primăria Florești a anunţat că ultima zi de încasări la casieria fizică este 31 decembrie 2020, activitatea urmând a fi reluată în 7 ianuarie 2021.

Instituția a informat că joi, 31 decembrie, programul cu publicul va fi între orele 08:00 și 14:00. Încasările în ultima zi a anului se vor putea face numai cu cardul. Activitatea de încasare la casierie se va relua în data de 7 ianuarie 2021.

"Chiar dacă programul cu publicul suferă modificari cu ocazia sărbătorilor, floreştenii care doresc să evite drumurile până la Primărie pot efectua plăţi online, pe ghiseul.ro. Important de menţionat este faptul că, începând din 4 ianuarie 2021, având în vedere indexarea taxelor şi impozitelor locale cu indicele inflaţiei, este necesară actualizarea întregii baze de date pentru a putea încasa în mod corect aceste taxe aferente anului 2021", au explicat reprezentanţii Primăriei Floreşti.

Miercuri, piaţă volantă la Floreşti

Pe de altă parte, administrația locală a precizat că miercuri, 30 decembrie, între orele 12:00 și 18:00 se va organiza o nouă piaţă volantă tradiţională ȋn locaţia Parcul Poligon, destinată producătorilor agricoli locali şi de proximitate.

Floreștenii vor avea oportunitatea de a achiziţiona produse agricole şi de origine animală şi nonanimală ȋn mod direct de la producători atestați, cu respectarea strictă a măsurilor pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Pe durata desfăşurării pieţei volante va fi disponibilă, ca parcare temporară, intrarea ȋn parc dinspre capătul străzii Poligonului, iar intrarea pietonală va fi desemnată cea dinspre strada Tăuţului.

Comenteaza