Când se va putea patina pe lacul Chios. Emil Boc: "Mi-au spus «NU» de fiecare dată"

Când se va putea patina pe lacul Chios. Emil Boc: "Mi-au spus «NU» de fiecare dată"

Frumoasa patinatoare de pe lacul Chios a readus în actualitate discuțiile despre patinoare la Cluj-Napoca. Unul ar urma să fie realiazat pe platoul Sălii Sporturilor, care este acum în plină modernizare.

"De ani de zile mă cert cu Comisia de Monumente să mă lase să fac un pationar pe lacul Chios. Vă rog să îi întrebați, pe care nimeni din oraș nu-i știe, ei sunt cei care blochează construcția unui pationar. Mi-au spus «NU» de fiecare dată. Am luat decizia, pentru anul viitor, să amenajez un patinoar natural, doar când vremea va permite acest lucru, vom coborâ nivelul apei, am dispus RADP să aibă o mașină de presat gheața și să se folosească lacul, fără ce au propus proiectanții", a spus Boc, la ZIUA LIVE. 

În singura săptămână geroasă din această iarnă, o tânără i-a încântat pe clujeni cu patinajul ei pe lacul Chios. Polițiștii locali au informat că patinatoarea este o studentă din Clu- Napoca, la Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj. Tânăra le-a spus oamenilor legii că este îndrăgostită de patinaj, sport pe care l-a practicat la nivel profesionist, și căm fiind în sesiune a ieșit de la patinaj, în fiecare zi, pentru a se relaxa.

Trebuie menționat că, în prezent, patinajul pe lac este strict interzis.

 

Comenteaza