Boc vine cu clarificări despre bulevardul Muncii, după aprobarea controversatelor blocuri ale lui Chimu Căpușan

Boc vine cu clarificări despre bulevardul Muncii, după aprobarea controversatelor blocuri ale lui Chimu Căpușan

Deși este aglomerat, bulevardul Muncii nu a atins o încărcare a traficului de 100%. Acesta este motivul pentru care pe arteră se mai permit construcții.

Primarul Emil Boc a vorbit despre bulevardul Muncii: Mai permitem construcții pe Muncii, dar gradual. Când se va atinge portabilitatea maximă, vom stopa dezvoltarea imobiliară”.

Declarațiile vin după ședința de Consiliu local, de luni, în care grupul USR a anunțat că nu votează proiectele din zona de nord până nu va exista o proiect de centură și în acea parte a municipiului:

''Pentru claritate și informare corectă a clujenilor vreau să reiau care a fost votul consilierilor USR pe câteva proiecte de urbanism din ultima ședință de Consiliu Local și să redau motivația pentru poziția asumată de noi în consiliu. Mă refer la Imobil 2S+P+5E+R, str. Fânațelor,  PUZ restructurare urbană platforma „Noroc” pe Bulevardul Muncii. Pe scurt, am votat împotriva acestor proiecte și am argumentat poziția noastră în cadrul ședinței. În ceea ce privește zona Bulevardului Muncii, administrația are o mare carență legată de planificarea dezvoltării, lipsind un calendar de implementare a centurii nord a orașului. În următoarele luni urmează ca Centura Sud - TR35 - să fie predată spre implementare către CNAIR, ceea ce eliberează capacitatea administrativă a autorităților și permite axarea pe noi proiecte de infrastructură locală majoră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să profităm de acest răgaz pentru a contura un calendar de implementare, în jurul căruia putem să fazăm întreaga dezvoltare din jurul Bulevardului Muncii. Poziția a fost susținută de colegul meu Dinu Ionescu'', a declarat Alexandra Oana. V

VEZI SI Blocurile lui Chimu Căpușan. În campania electorală Boc "i-a tăiat 4 etaje'', Moș Nicolae i-a adus un cadou în Consiliul Local

Comenteaza