Baza sportivă La Terenuri, lucrări la 30%. Va fi gata în 2021, alături de Parcul Tineretului

Baza sportivă La Terenuri, lucrări la 30%. Va fi gata în 2021, alături de Parcul Tineretului
| Foto: Sursă: randări zona „La Terenuri” Mănăștur & Baza sportivă Gheorgheni via @Municipiul Cluj-Napoca & ArhiBox.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a explicat într-un interviu că baza sportivă La Terenuri trebuie să  fie gata până la finalul lunii august, în condițiile în care lucrările sunt realizate în proporție de 30%.

„Dacă discutăm de componenta de investiții, ne propunem să finalizăm anul acesta baza sportivă de La terenuri. Aici discutăm de o bază sportivă care are 4,3 ha. Este a doua bază sportivă de la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Mai există o bază sportivă în cartierul Gheorgheni, care este puțin mai mare, aproximativ 10 hectare de teren. Aici a fost nevoie să facem și partea de exproprieri, iar acum suntem la 30% din lucrări. Până la sfârșitul lunii august, această bază sportivă trebuie să fie gata. Valoarea lucrărilor se ridică la 25 de milioane de lei. Este o valoare mare și practic investițiile de aici sunt realizate din fonduri de la bugetul local, nefiind eligibile la vremea respectivă pentru fonduri europene”, a declarat Dan Tarcea pentru Hotnews.

Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit luni, în cadrul interviului acordat, și despre finalizarea Parcului Tineretului. „Discutăm de o suprafață de 21,3 hectare de teren, o suprafață mare de teren, un teren care a fost degradat în cartierul Iris, la care lucrările se vor finaliza în anul acesta. Aici este un proiect pe fonduri europene de peste 10 milioane de euro investiție, o investiție de care se vor putea bucura toți locuitorii cartierului Iris, un cartier muncitoresc în urmă cu 30 de ani, în care erau comasate toate fabricile, o zonă industrială care va fi formată atât din investiții private cât și prin investiții publice”, a spus Tarcea.

Comenteaza