Avertisment transmis de primărița din Chinteni: „Compania Enel îi asaltează cu oferte pe clienții CPL Concordia”

Avertisment transmis de primărița din Chinteni: „Compania Enel îi asaltează cu oferte pe clienții CPL Concordia”
| Foto: aktual24.ro

Chinteniul este una dintre cele mai afectate localități de anunțul operatorului CPL Concordia, care a transmis că sistează furnizarea de gaze în Cluj. Potrivit edilului Lucia Suciu, cei de la Enel au intrat pe fir și îi îndeamnă pe locuitorii comunei să încheie contracte cu această societate, susținând că au girul primăriei, ceea ce nu ar fi adevărat.

Lucia Suciu, primărița comunei Chinteni, susține că reprezentanții CPL Concordia nu au luat încă decizia finală în ceea ce privește furnizarea gazului metan, iar un răspuns în acest sens este deocamdată în așteptare.

„Am constatat în aceste zile faptul că locuitorii comunei Chinteni sunt asaltați de reprezentanții ENEL pentru a-i determina să încheie cu această societate, contractele de furnizare a gazului metan, susținând că au girul Primăriei Chinteni.

Vă informăm pe această cale că, la nivelul factorilor implicați în gestionarea problemei generate de intenția celor de la CPL CONCORDIA de a renunța la furnizarea gazului metan, NU S-A LUAT ÎNCĂ NICI O DECIZIE. Așteptăm formularea unei răspuns clar din partea celor de la CPL CONCORDIA.

Menționăm că noi nu trimitem pe nimeni la dumneavoastră, aceasta fiind o acțiune exclusivă a celor de la ENEL. Bineînțeles că nu vă împiedicăm să încheiați contracte de furnizare a gazului metan cu ENEL, dar este bine de știut că aceștia nu sunt direcționați înspre dumneavoastră de către Primăria Chinteni”, a transmis Lucia Suciu.

Reamintim, în cursul săptămânii trecute, la inițiativa Prefecturii Cluj, a avut loc o întâlnire între toate părțile implicate în această problemă, pentru ca decizia celor de la CPL Concordia să nu lase mii de clujeni fără gaz.

Comenteaza