News alert Autobuz public Mihai Viteazu - Aeroport Cluj-Napoca, de săptămâna viitoare. Cât costă biletul, unde are stații

Autobuz public Mihai Viteazu - Aeroport Cluj-Napoca, de săptămâna viitoare. Cât costă biletul, unde are stații

Începând cu din 2 mai 2023, va circula o linie expres de transport în comun între Aeroportul Cluj-Napoca și P-ța Mihai Viteazul.

A1E va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de plecări, cât și la cel de sosiri. Orarul va putea fi consultat pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy. Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de Aeroport pe durata unei zile. 

Călatorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la pretul de 6 lei / calatorie.

Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura interconectivitatea directă între aeroport si centrul orasului, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clujeni și turiști.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza