Au început lucrările lângă o școală din Câmpia Turzii. Mesajul primarului Lojigan

Miercuri au debutat lucrările pe strada Nouă din Municipiul Câmpia Turzii, în vederea fluidizării traficului și facilitării accesului la Școala Gimnazială „Avram Iancu".

Potrivit reprezentanților primăriei municipiului Câmpia Turzii, practic, de la intersecția cu strada Dr. Ioan Rațiu, va fi amenajat un trotuar până la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, astfel încât accesul copiilor la școală să nu mai fie pus în pericol de autoturismele care tranzitează zona.

De asemenea, pilonii de metal care erau amplasați între strada Nouă și Piața Mihai Viteazu, vor fi eliminați, astfel încât să se creeze și un culoar de acces auto, pentru aducerea copiilor la cursuri. Așadat, părinții vor avea posibilitatea să ajungă până în fața școlii, să lase copilul, apoi să-și continue drumul spre strada Andrei Mureșanu, fără a fi nevoie să efectueze manevre de întoarcere, care să îngreuneze traficul.

„Dacă vremea va fi favorabilă, în scurt timp se vor finaliza lucrările, iar copiii și părinții vor putea ajunge mult mai ușor la școală. Se vor evita ambuteiajele, aglomerările, iar traficul va fi mult mai fluidizat”, a precizat Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

„Având în vedere disconfortul pe care astfel de lucrări îl generează, facem apel la bunăvoința cetățenilor care locuiesc în zonă sau o tranzitează și le mulțumim pentru înțelegere”, mai transmit cei din primăria Câmpia Turzii.

Comenteaza