Au demarat lucrările de întreținere pe drumul judeţean 109A Vultureni – Panticeu – Recea Cristur – Dealu Jurcii – DJ 108B

Au demarat lucrările de întreținere pe drumul judeţean 109A Vultureni – Panticeu – Recea Cristur – Dealu Jurcii – DJ 108B

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 109A Vultureni – Panticeu – Recea Cristur – Dealu Jurcii – DJ 108B lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic. Este, astfel, vizat un sector în lungime de peste 8 kilometri, de la kilometrul 40+240 până la kilometrul 48+566.

În această etapă se execută lucrări constând în frezarea stratului de asfalt în zonele deteriorate, înlocuirea stratului de piatră în zonele în care fundația este afectată și așternerea de strat de piatră spartă cu cilindrare pe sectoare.

De asemenea, vor mai fi executate lucrări care vor consta în realizarea și completarea de acostamente, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare, montarea de parapeți metalici în zonele unde situația impune acest lucru. Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor, vor fi realizate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

 

Etichete
Comenteaza