Angajaţii primăriei ar putea fi obligaţi să poarte ecusoane

Angajaţii primăriei ar putea fi obligaţi să poarte ecusoane
La propunerea unui consilier local, în viitorul apropiat angajaţii Primăriei Cluj-Napoca ar putea fi obligaţi să poarte la vedere ecusoane, pe baza cărora să poată fi identificaţi cu uşurinţă de către contribuabili.

Pe respectivele ecusoane ar urma să fie inscripţionate numele, prenumele, funcţia şi compartimentul din care face parte funcţionarul în cauză, informaţii însoţite de o fotografie.

"Cer acest lucru încât am fost sesizat de mai multe ori de către clujeni cu privire la acest aspect și consider că este un gest de respect față de contribuabili, care pot găsi astfel mai ușor o persoană sau o pot reclama cazul în care consideră că atitudinea este nepotrivită", a arătat consilierul.

Acesta solicită ca propunerea să fie inclusă în următoarea modificare a regulamentului intern pentru salariații primăriei și ai serviciilor publice organizate în subordinea Consiliului Local al municipiului,motivând că obligativitatetea de a purta ecusoane exista în regulamentul din anul 2005, dar a fost scoasă ulterior.

 

Comenteaza