Amenzi de 4.500 de lei pentru firmele de deszăpezire

Amenzi de 4.500 de lei pentru firmele de deszăpezire
Cele două firme care gestionează deszăpezirea străzilor din Cluj-Napoca au fost amendate cu 4.500 de lei de către primarul Emil Boc.

Amenzile au fost aplicate pentru abaterile de la obligaţiile din contractele ce vizează străzile din urgenţele II şi III, arată reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca într-un comunicat transmis presei.

În funcţie de abateri, firma Brantner a fost amendată cu 2.500 de lei, iar Rosal cu 2.000 de lei.

„Aştept de la cei doi operatori să trateze cu seriozitate şi străzile din urgenţa II şi III pentru a crea condiţii de siguranţă în trafic şi clujenilor care utilizează aceste căi de acces", a precizat primarul Emil Boc, după analiza serviciilor prestate de către cei doi operatori după căderea primei zăepzi din această iarnă la Cluj.

Primarul a precizat vineri, în cadrul şedinţei de Consiliu Local că a dat un ultimatum firmelor amintite pentru a curăţa până vineri la ora 20 zăpada pe toate străzile, din urgenţele I, II şi III. În caz contrar urmând să fie sancţionate.

Pe de altă parte, în cadrul şedinţei amintite Consiliul Local, prin prisma majorităţii PDL-UDMR, reprezentanţii USL abţinându-se, a aprobat majorarea cu 9,08% a tariferlor pentru curăţenia străzilor la bordură, creştere care se aplică tarifelor de contract cu care Rosal şi Brantner au câştigat licitaţia în 2005.

Citeşte AICI un articol despre deszăpezirea în această iarnă la Cluj-Napoca.

Comenteaza