Aeroportul Cluj va avea centru de testare COVID. Când are loc licitația publică

Aeroportul Cluj va avea centru de testare COVID. Când are loc licitația publică

Licitația publică pentru deschiderea centrului de testare de la Aeroportul clujean va avea loc vineri, 16 aprilie, 2021.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Anunț licitație publică, 16 aprilie 2021, ora 11:00. În contextul pandemiei generate de Covid-19, Aeroportul Internațional Cluj îi invită pe agenții economici interesați, să își prezinte ofertele în cadrul licitației publice, în vederea deschiderii unui Centru de testare rapidă în incinta aeroportului.

Aeroportul Internațional Cluj este gata să faciliteze reluarea traficului de pasageri, asigurând locațiile necesare în conformitate cu practica globală și în condiții de maximă siguranță, pentru funționarea, în viitorul apropiat, a unui Centru de Testare Covid-19 la aeroport, necesar și util, cu o capacitate de testare suficientă pe zi pentru a deservi pasagerii care aleg să călătorească spre cât mai multe destinații disponibile de pe aeroport.

Societățile comerciale interesate pot afla mai multe detalii cu privire la condițiile de participare, accesând link-ul: https://it.aiaic.ro/.../inchiriere-spatii-amplasare-de.../”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza