80 de milioane de euro pentru repararea drumurilor județene din Cluj

80 de milioane de euro pentru repararea drumurilor județene din Cluj

Consiliul Județean Cluj a primit din partea A.N.A.P. confirmarea conformității documentației publicate în S.E.A.P., documentație care vizează achiziția lucrărilor de întreținere curentă și periodică, pe timp de vară, a drumurilor  județene.

„Vom aloca din bugetul județului, printr-un plan multianual, peste 400 de milioane de lei pentru întreținerea tuturor drumurilor județene. Ne propunem, astfel, un plan extrem de ambițios, acela de a asfalta toate sectoarele de drumuri județene care nu au acum un strat de asfalt”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Contractul de lucrări va fi sub forma unui acord-cadru, structurat pe cinci loturi și cu o durată de patru ani, valoarea maximă estimată de Consiliul Județean, pentru toate contractele subsecvente ce urmează să fie încheiate, fiind de 366.616.633 de lei, la care se adaugă TVA.

Finanțarea este asigurată din bugetul forului administrativ județean, aprobat la începutul lunii februarie a anului curent.

Data limită de depunere a ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este 26 aprilie 2022, ora 15,00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”, iar tipul procedurii ”licitație deschisă”.

Comenteaza