25 de străzi noi în programul de deszăpezire. Vezi care sunt acestea

25 de străzi noi în programul de deszăpezire. Vezi care sunt acestea
Anul acesta au fost incluse în programul de deszăpezire al Primăriei 25 de străzi noi, astfel că se va interveni pe 667 de artere în total.

Deszăpezirea străzilor din Cluj-Napoca va fi coordonată de Dispeceratul Central de Deszăpezire din cadrul Primăriei, care va funcţiona nonstop de la 15 noiembrie.

SC Rosal Grup SRL se va ocupa de deszăpezirea cartierelor Mănăştur, Zorilor, Grigorescu, Gruia, Dâmbu Rotund şi o parte din zona centrală, însumând un număr total de 347 de străzi. Printre arterele noi introduse sub operatorul în cauză se numără: Al.Ciurea, Arany Janos, Cismigiu, Cotita, D.Ferenc, I.Bob, I.Ratiu, Neagra, Nuferilor, Al.Donici, Aleea Bucura, Sinaia, I.Neculce, Fericirii, Galileo Galilei, Ilarie Chendi, Marului.

De acest sector se vor ocupa 40 de conducători auto de utilaje de deszăpezire şi 71 de angajaţi utilitari. Rosal are în stoc 2.000 de tone material antiderapant.

Operatorului SC Bratner SA îi revin cartierele Gheorgheni, Mărăşti, Între Lacuri, Bulgaria, Andrei Mureşanu, Someşeni şi partea rămasă din zona centrală. Astfel, se va interveni pe 320 de străzi, 8 dintre acestea fiind noi incluse în programul de deszăpezire: Borhanci, Soporului, Macesului, M.Romanu, Artarului, D.Fanatelor, A.Gaudi, R. Ladea.

Cei 60 de angajaţi, care vor asigura activitatea de deszăpezire pe acest sector, vor lucra în trei schimburi. Stocul de materiale antiderapante al Bratner cuprinde 300 de tone sare, 10 tone clorură de magneziu şi 200 de tone nisip cu sare.

 

 

Comenteaza