Accident între un tir, două autoutilitare și o motocicletă în Cluj. O femeie a fost transportată la spital

Accident între un tir, două autoutilitare și o motocicletă în Cluj. O femeie a fost transportată la spital
| Foto: ISU Cluj

Un accident rutier s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe raza localității Valea Drăganului. 

Pompierii din Huedin au intervenit la un accident rutier în localitatea Valea Drăganului, județul Cluj. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

“În accident au fost implicate un autotren, două autoutilitare și o motocicletă, toate acestea fiind ușor avariate. De asemenea, nu au existat persoane încarcerate. O femeie de aproximativ 50 de ani, conștientă și cooperantă, este evaluată de echipajul SAJ și va fi transportată cel mai probabil la spital”, a transmis ISU Cluj.

Femeia respectivă acuza dureri la un picior. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Update: Polițiștii au fost sesizați, la data de 29 mai, în jurul orei 12.05, despre un accident rutier produs pe DN1 – E60, în localitatea Valea Drăganului.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării distanței de siguranță între autovehicule, fiind implicate două autoutilitare, un motociclu și un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă). Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Suceava, care în timp ce conducea o autoutilitară înspre Oradea, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoutilitara din fața sa, proiectând-o în semiremorca ansamblului de vehicule, care se afla oprit pe DN1-E60, la intersecția cu DJ 764B.

Ulterior, un bărbat în vârstă de 66 de ani, care conducea un motociclu pe aceeași direcție, pe fondul nepăstrării distanței, ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara din fața sa", au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

În urma evenimentului, 3 persoane au solicitat sprijin medical. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Comenteaza