IMAGINI VIRALE Cum arată garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca. Mircea Bravo a încercat deja celebra canapea

IMAGINI VIRALE Cum arată garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca. Mircea Bravo a încercat deja celebra canapea
| Foto: caputura video

Mircea Bravo, celebrul comediant din Cluj, a filmat în garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca, scoasă la închiriat săptămâna trecută. 

"Ne aflăm în cel mai fierbinte loc din România, la garsoniera de 11 metri pătrați, unde după negocieri, foarte multe apeluri, intervenții, am reușit să ne întâlnim chiar cu agentul care a pus anunțul pe net. Toată lumea vrea să intre să vadă garsoniera asta au stat Putin, Macron, Marica… toată lumea a văzut memeurile cu ei stând pe canapea” a spus Mircea Bravo, a cărui video din celebra garsonieră a făcut peste un sfert de milion de vizualizări, în doar 14 ore.

Antonio Boja, agentul de la Panoramic Imobiliare care a publicat anunţul de închiriere, i-a prezentat lui Mircea Bravo garsoniera.

„La o oră după ce am publicat anunţul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnişoară”, a spus agentul.

Mircea Bravo nu s-a putut abține să nu încerce canapeaua galbenă. "Cumperi o garsonieră ca să și dormi acolo", a spus vloggerul și s-a întins pe canapea.

Comenteaza