Zodiac CHINEZESC saptamana 20-26 martie 2023. Ce zodii vor primi sume consistente de bani

Zodiac CHINEZESC saptamana 20-26 martie 2023. Ce zodii vor primi sume consistente de bani

Zodiacul chinezesc pentru saptamana 20-26 martie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Sobolan
Alege actiunea si evita analiza. Prea multa gandire te poate tine pe loc, te duce la confuzie si griji inutile. “Actioneaza!” trebuie sa fie mantra ta in aceasta saptamana. Bazeaza-te pe intuitie, fa lucrurile pe care le iubesti. Pot aparea cateva evenimente care sa-ti provoace simturile, dar ai curajul sa infrunti tot ce urmeaza. Mai mult, ii poti inspira si pe altii sa fie curajosi si sa-ti infranga fricile.

Bivol
Au loc transformari in sufletul tau, dar si in jurul tau, care te imping afara din zona de confort. Esti putin speriat, dar trebuie sa te pregatesti sa renunti la tot ce nu iti mai este de folos. Asta poate insemna si sa-i copilului tau interior mai multa libertate. A venit momentul sa clarifici lucrurile, sa iesi din starea de confuzie cu care te-ai obisnuit, sa fii mai vigilent si mai sensibil la ce se petrece in jurul tau.

Tigru
O saptamana cu impact puternic asupra vietii tale. A sosit vremea unu inou inceput, in care vei avea nevoie atat de ambitie, cat si de incredere de sine pentru a avea succes. Reteaua de prieteni si cunostinte iti va fi de folos in gasirea resurselor de care ai nevoie. Atentie la cheltuirea banilor, poti fi tentat sa cheltui impulsiv si sa regreti mai tarziu. Lucreaza in echipa, renunta la a face tu totul!

Iepure
Ambitia si puterea interioara sunt la cote maxime in aceasta saptamana. Vorbesti clar, iti spui cu sinceritate gandurile, sari in ajutorul celorlalti. Nu este exclus sa-ti gasesti jumatatea in aceasta saptamana. Atentie, insa, la faptul ca s-ar putea sa te supraestimezi. Optimismul iti poate fi de ajutor, insa ai nevoie si de o abordare realista. Nu privi totul prin ochelarii roz. O perioada de solitudine iti poate aduce idei geniale.

Dragon
O saptamana care te poate pune la incercare. Exuberanta ta caracteristica si increderea de sine te pot ajuta sa depasesti orice obstacol. O perioada excelenta daca activezi in domeniu sportiv sau competitional. Sunt sanse mari sa iesi pe primul loc. Ai standarde inalte si te ambitionezi sa le depasesti.  Pot aparea si cateva frustrari, insa le vei depasi cu succes daca te bazezi pe simtul umorului.

Sarpe
Urmeaza o perioada intensa, cu multe provocari, insa ai energia sa le faci fata. Actiunile intreprinse in aceasta saptamana iti pot schimba viata. Trebuie doar sa fii atent si sa ai rabdare. Daca esti nefericit intr-o situatie, descopera care este cea mai buna solutie pentru un compromis si lucrurile se vor rezolva. Nu te baza pe loialitatea deplina a celor din jurul tau si fii precaut cu anumite persoane.

Cal
Ai toate motivele sa fii increzator. O perioada excelenta pentru un nou inceput, trebuie doar sa ai taria sa iti aperi punctul de vedere. Pot aparea cateva complicatii la capitolul dragoste, mai ales daca esti o fire posesiva si geloasa. Spune sincer ce simti, fara secrete. Fa doar lucrurile in care crezi cu tarie.

Capra / Oaie
Iesi mai mult in natura si te vei simti mai bine. O perioada excelenta sa iti vizitezi cartierul, sa iti cunosti vecinii. Bucura-te de intalnirile cu prietenii. Multi se vor bucura de prezenta ta si de felul tau de a fi stabil si echilbrat. Nu renunta la planurile si visele tale. A venit timpul sa lucrezi la indeplinirea lor. Ai incredere in puterea magiei. Minunile exista!

Maimuta 
Te preocupa ceva care are legatura cu siguranta ta financiara sau stabilitatea emotionala. Poti fi euroul saptamanii sau nebunul saptamanii, depinde doar de tine cum gestionezi situatia. Generozitatea de care dai dovada pana la sfarsitul saptamanii va ajuta cativa prieteni (sau oameni pe care nu ii cunosti) sa depaseasca un moment dificil. Se anunta o perioad propice pentru calatorii cu familia.

Cocos
Preferi rutina in familie, dar nu trebuie sa te superi daca  lucrurile nu iti ies cum doresti. Pot interveni evenimente pe care nu le anticipezi si care te vor da putin peste cap. Insa ia aceste situatii ca pe niste provocari care te vor ajuta sa progresezi. Fii sincer cu tine insuti si incearca sa nu te mai impotrivesti valului. Este recomandat sa acorzi atentie sporita finantelor.

Caine
Saptamana aceasta te dedici unor proiecte noi, iti canalizezi intreaga energie spre ducerea lor la final. Pot aparea izbucniri nervoase, discutii dramatice, nervi, frustrari. Totul pentru ca esti prea concentrat pe anumite zone si prea ignorant pentru altele. Colegii te pot acuza de incapatanare.

Mistret
O saptamana excelenta pentru a-ti face planuri si bilanturi economice. Incerci sa te linistesti din acest punct de vedere, sa simplifici lucrurile astfel incat sa te bucuri de lucruri simple, care nu implica niste cheltuieli costisitoare. La locul de munca pot aparea cateva barfe despre tine care te infurie. Nu poti schimba vorbele lor, insa poti schimba atitudinea ta.

sursă: sfatulpărintilor.ro.

 

Comenteaza