Zodiac CHINEZESC 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Ce semn zodiacal își întâlnește sufleul pereche

Zodiac CHINEZESC 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Ce semn zodiacal își întâlnește sufleul pereche

Zodiacul chinezesc pentru 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aduce vești bune pentru zodii.

Sobolan
Trebuie sa te concentrezi mai mult pe solutii decat pe problemele in cauza. Daca esti in cautare de raspunsuri, nu te minti singur. Fii cinstit cu tine insuti. Asculta acea voce interioara deoarece ea este motorul care iti poate aduce fericirea. Exploateaza-ti energia Yin!

Bivol
Concentreaza-te mai mult pe nevoile tale si mai putin pe nevoile altora. Inainte de a te angajat cu ceva, fii sigur ca doresti cu adevarat sa faci acel lucru. Daca vrei ca o dorinta sa ti se indeplineasca, scrie visul pe hartie, apoi imagineaza-ti cu oamenii si Universul contribuie la transpunerea lui in realitate. O saptamana in care ar trebui sa te concentrezi mai mult pe a primi! Exploateaza-ti energia Yin.

Tigru
Aceata saptamana este foarte importanta pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi tie. Fii implicat in timpul petrecut cu ei, nu te prezenta doar ca o “piesa de mobilier”. Daca ceva te retine in a-ti desfasura activitatea, analizeaza acest sentiment. Vezi ce anume te forteaza sa bati pasul pe loc. Daca vrei sa fii fericit, exerseaza mai mult compasiunea! Exploateaza-ti energia Yang in aceasta saptamana!

Iepure
Petrece mai mult timp in compania celor dragi. Iti va face bine si tie, si lor. Practica mai mult compasiunea si vei fi fericit si tu, dar si cei din jurul tau. Daca nu reusesti intr-o chestiune, incearca sa privesti situatia din mai multe perspective, ca sa o intelegi mai bine. Exploateaza-ti energia Yang in aceasta perioada.

Dragon
Vrei mai multa libertate in aceasta saptamana, pentru tine si pentru cei dragi tie. Daca descoperi mai multa rezistenta din partea cuiva cu care interactionezi, intelege ca a comunica inseamna doua parti. Daca schimbi ceva la tine, vei vedea cum rezistenta din partea cealalta se diminueaza. Aminteste-ti ca nu exista situatii rele, ci doar experiente din care fie castigi, fie inveti ceva. Exploateaza-ti energia Yin!

Sarpe
Ai mai multa incredere in fortele proprii si vei putea merge mai departe. Respecta-ti promisiunile pentru ca si ceilalti sa isi pastreze increderea in tine. Toata lumea isi doreste sa aiba aproape oameni pe care sa se poata baza oricand. Exploateaza-ti energia Yin in aceasta saptamana!

Cal
Fii mai tandru, mai delicat in aceasta saptamana si vei vedea impactul pozitiv al actiunilor tale. Fii constient ca lumea este mult mai sensibila in aceasta perioada. Trateaza-i pe cei din jurul tau asa cum ti-ai dori tu sa fii tratat. Exploateaza-ti energia Yin in aceasta saptamana.

Capra / Oaie
Ai mai multa incredere in tine in aceasta saptamana. Nu te angaja in proiecte despre care nu esti 100% sigur ca le poti duce la final. Orice mica eroare iti poate scadea dramatic increderea de sine, ceea ce nu te avantajeaza deloc. Mai ales in aceasta perioada. Exploateaza-ti energia Yin!

Maimuta 
Concentreaza-te mai mult pe a simti si mai putin pe a gandi. E nevoie si de astfel de experiente pentru a-ti descoperi adevarat potential. Daca cineva din anturajul tau are influente negative asupra ta, incearca sa limitezi contactul si, mai ales, sa nu reactionezi la ceea ce-ti spune. Exploateaza-ti energia Yang!

Cocos
Pune nevoile tale pe primul plan si apoi le poti satisface si pe ale celorlalti. Ca sa-I faci fericit pe ceilalti, trebuie ca tu insuti sa fii fericit. Daruieste si primeste in aceeasi masura pentru a nu acumula frustrari. Simti nevoia sa te conectezi cu cineva la un nivel mai profund. Exploateaza-ti energia Yin.

Caine
O saptamana speciala, in care simti conexiunea cu oamenii din jurul tau. Profita de aceasta stare de constientizare, ai incredere in instinctul tau si actioneaza diferit fata de cum ai facut pana acum. Asa iti vei crea o alta realitate, te poti disciplina mai mult si poti actiona pozitiv. Exploateaza-ti engia Yin.

Mistret
Apara-ti drepturile in aceasta saptamana. Spune clar ce iti doresti si nu ii lasa pe altii sa iti deturneze drumul. Alegerea iti apartine. Daca intampini un obstacol prea mare, nu ezita sa ceri ajutorul celor in care ai incredere. Chiar nu trebuie sa le faci singur pe toate. Exploateaza-ti energia Yin!

sursă: zodiaculpărintilor

Comenteaza