Ziua Maghiarilor de Pretutindeni vine cu restricţii de circulaţie. Zonele afectate

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni vine cu restricţii de circulaţie. Zonele afectate
Primăria Cluj-Napoca a anunţat instituirea unor restricţii de circulaţie în cursul acestei zile, pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentelor prilejuite de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

Până la ora 11:15 traficul rutier va fi restricţionat pe traseul Piaţa Avram Iancu nr. 14 - B-dul 21 Decembrie 1989 - Piaţa Unirii (pe o bandă de circulaţie rutieră), din cauza desfăşurării unui marş. 

Între orele 11:15 şi 13:15 va fi închisă circulaţiei rutiere latura de vest a Pieţei Unirii, iar între 13:15 şi 13:55 traficul va fi blocat pe traseul Piaţa Unirii (latura de vest) - str. Universităţii - str. Avram Iancu nr. 20 (fostul Hotel Biasini - eveniment cu depuneri de jerbe de flori), cu închiderea circulaţiei rutiere pe str. Avram Iancu până la ora 15:00.

Primăria face un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie.

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni este marcată, în fiecare an, în majoritatea localităţilor din Transilvania, fiind comemoraţi eroii din timpul Revoluţiei Ungare de la 1848-1849.

Comenteaza