Vremea ne face o surpriză! Ce temperaturi urmează

Vremea ne face o surpriză! Ce temperaturi urmează

Am ajuns la jumătatea lunii octombrie, iar vremea pare că încă se joacă cu temperaturile, trecând brusc de la cele de vară, la cele de iarnă.

Meteorologii anunță vreme cu temperaturi apropiate celor specifice verii, în acest weekend.

După o săptămână de frig, sâmbătă vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor, astfel că valorile termice vor fi apropiate şi local chiar peste cele normale ale perioadei. Potrivit realitatea.net, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar trecător şi izolat şi în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade. Dimineaţa, pe suprafeţe mici în zonele joase va fi ceaţă.

Vremea se va încălzi și la munte, unde cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona înaltă. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceață.

Duminică, valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată din an în cea mai mare parte a ţării. Astfel, temperaturile maxime depășesc 20 de grade în mare parte din ţară și ajung la 27 de grade în sud estul țării. 

Vestea bună este că vremea se menține caldă și la începutul săptămânii viitoare.

În weekend, la Cluj, maximele vor atinge și chiar vor depăși 20 grade Celsius, iar cerul va fi însorit. Conform vremea.ido.ro, săptămâna viitoare, maximele vor urca și mai mult, ajungând la 24 de grade Celsius, iar minimele nu vor coborî sub 8 grade.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza