Update Vremea a ținut până acum cu UNTOLD! Cod Galben de ploi, descărcări electrice și vijelii la Cluj/ Atenționarea de vreme rea, prelungită

Vremea a ținut până acum cu UNTOLD! Cod Galben de ploi, descărcări electrice și vijelii la Cluj/ Atenționarea de vreme rea, prelungită

Clujul se află de sâmbătă, de la prânz, până duminică sub atenționare Cod Galben de vreme instabilă.

După câteva zilele cu caniculă, vremea s-a mai răcorit la Cluj, dar temperaturile mai coborâte au venit și cu vreme instabilă. Meteorologii au emis sâmbătă o atenționări Cod Portocaliu și Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru mai multe județe din partea de vest a țării.

 În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Oltenia, vestul Transilvaniei și al Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.

ANM precizează că pe parcursul zilei de duminică instabilitatea atmosferică se va manifesta îndeosebi în jumătatea de est a teritoriului.

UPDATE: ANM a prelungit atenționarea Cod Galben de instabilitate atmosferică pentru Cluj până luni la ora 6.00.

Comenteaza