News alert Update Vine FURTUNA! COD PORTOCALIU de vreme severă imediată la Cluj/ Au fost trimise mesaje RO-Alert

Vine FURTUNA! COD PORTOCALIU de vreme severă imediată la Cluj/ Au fost trimise mesaje RO-Alert

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting COD PORTOCALIU de vreme instabilă pentru județul Cluj. Au fost trimise mesaje RO-Alert locuitorilor din mai multe localităţi clujene.

UPDATE 17:40: A fost transmis un nou mesaj prin sistemul RO-Alert de vreme severă pentru localitățile din comunele Cășeiu, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Câțcău, Vad, Bobâlna, Jichișu de Jos - grindină de dimensiuni medii, vijelie, frecvente descărcări electrice, averse torențiale ce vor cumula 35...45 l/mp .

_________________________________

A fost transmis un mesaj prin sistemul RO-Alert privind avertizarea meteorologică COD PORTOCALIU referitor la fenomenele meteo preconizate: grindină de dimensiuni medii, averse care vor cumula 35...40 l/mp, vijelie și descărcări electrice frecvente.

Zona vizată cuprinde localitățile din comunele Mihai Viteazu, Iara, Moldovenești și Petreștii de Jos.

Vine FURTUNA! COD PORTOCALIU de vreme severă imediată la Cluj/ Au fost trimise mesaje RO-Alert

De asemenea, un COD GALBEN de ploi torențiale, grindină și vijelii este în vigoare la Cluj până la ora 23.00 ( detalii AICI).

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza