Un clujean a DISPĂRUT de acasă de 8 ani! Polițiștii continuă să îl caute. L-ați văzut?

Un clujean a DISPĂRUT de acasă de 8 ani! Polițiștii continuă să îl caute. L-ați văzut?

Polițiștii clujeni continuă cercetările demarate în noiembrie 2014, pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă și nu a mai putut fi găsit.

Polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej continuă cercetările demarate la data de 11 noiembrie 2014, pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași dimineți.

Potrivit polițiștilor, la momentul sesizării s-a stabilit că acesta ar fi comunicat intenția de a se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, în vederea obținerii unui loc de muncă, însă ulterior nu a luat legătura cu familia.

În baza acestei sesizări, polițiștii au desfășurat activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză, activități care continuă și la acest moment.

Iată datele și semnalmentele bărbatului la momentul plecării:

MOLDOVAN OVIDIU, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej.

Înălțime aproximativă - 1,72 m, greutate 68-70 de kg, constituție atletică, păr șaten închis, ochii căprui, forma feței ovală, frunte lată, mustață și barbă.

Dacă aveți date care să conducă la depistarea bărbatului, sunați la cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul unic de urgență 112.

Comenteaza