Trenurile zăpezii, mai ieftine în 2015. Cum circulă

Trenurile zăpezii, mai ieftine în 2015. Cum circulă
Iubitorii iernii sau toţi călătorii “Trenurilor zăpezii”, care fac legătura cu principalele staţiuni montane, îşi pot cumpăra bilete mai ieftine cu până la 56 la sută.

CFR Călători a lansat la data de 1 ianuarie 2015 oferta de călătorie Trenurile Zăpezii 2015. Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, beneficiază în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2015, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani - pentru staţiunile Parâng şi Straja.

Reducerile tarifare sunt următoarele:
25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov. Reducerea este valabilă la trenurile din Anexa 1, de luni până joi, la clasa a 2-a.

25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei şi Petroşani. Reducerea este valabilă la trenurile din Anexa 1 de luni până joi, la clasa a 2-a.

31% - 56% în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov și retur.

Totodată, reprezentanţii CFR Călători recomandă ca înainte de călătorie, pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 

Etichete
Comenteaza