TOP 5 decoraţiuni cool şi accesibile

TOP 5 decoraţiuni cool şi accesibile

Decoraţiunile sunt la fel de importante precum piesele de mobilier. Acestea pot da viaţa unei case sau pot fi sarea şi piperul de care ai nevoie pentru a completa interiorul casei tale. Vestea bună este că nu trebuie să cheltui sume mari de bani pentru a te bucura de piese de decor frumoase şi cu bun gust. Există o mulţime de piese de decor accesibile, atât ca preţ, cât şi din punct de vedere al producţiei.

Un bun exemplu de decoraţiuni cool şi accesibile îl reprezintă piesele simple precum vazele, covoarele sau revistele. Nu ai nevoie neapărat de piese de autor, care costă mii sau zeci de mii de lei pentru a te bucura de o amenajare interioară de nota 10.

Descoperă TOP 5 decoraţiuni cool şi accesibile pentru casa ta:

Covoare

Covoarele sunt o super alegere dacă îţi doreşti decoraţiuni utile şi accesibile ca preţ. Pe piaţa există o mulţime de modele de covoare ieftine, de dimensiuni diverse. Poţi opta pentru covoare ieftine pentru living, dormitor sau chiar pentru baie. Găseşti covoare ieftine atât online, cât şi în magazinele de profil, în special în sezonul reducerilor.

În afară de covoare ieftine, mai poţi opta şi pentru mochete, dacă îţi doreşti un refresh pentru pardoseli, fără să cheltui o avere.

Ca să alegi variante uşor de integrat în diverse stiluri de amenajare, încearcă covoare cu fir scurt în nuanţe pământii, cu inserţii în nuanţe de albastru, verde sau oranj. De asemenea, mai există şi varianta covoarelor pufoase, pe care este ideal să le alegi în nuanţe deschise, neutre, ca să nu acapereze întregul decor.

Vaze şi flori

Vazele sunt un exemplu minunat de obiect decorativ timeless, la un preţ accesibil. Găseşti vaze ale căror preţ porneşte de la 10 lei, dar şi modele statement, cu preţuri ce pornesc de la sute, chiar mii de lei. Astfel, va fi uşor să alegi modele care să se potrivească cu mobilă şi finisajele din casa ta.

Optează întotdeauna pentru flori naturale, deoarece variantele de flori artificiale pot da impresia de kitsch. Nu uita să schimbi mereu apa din vază şi să tai tulpinile florilor regulat, pentru a te bucura de flori proaspete cât mai mult timp.

Vazele cu flori sunt perfecte pentru măsuţa de cafea, birou sau chiar pentru balcon ori bucătărie.

Cărţi şi reviste

Cărţile şi revistele pot fi super decoraţiuni, în special dacă ştii unde şi cum să le aşezi. Pentru o măsuţă de cafea cochetă, poţi alege câteva cărţi cu coperta colorată sau câteva reviste cu coperta glossy. Optează pentru reviste de modă, beauty, design interior sau chiar cancan, în funcţie de ce îţi place să răsfoieşti.

Poţi să decorezi şi noptierele sau măsuţa de pe balcon în acest stil, fără să cheltui sume mari de bani sau să depui prea mult efort.

Tablouri DIY

În prezent, există o mulţime de variante pentru a realiza tablouri DIY frumoase şi numai bune pentru a completa design-ul interior al casei tale. Pe reţelele sociale vei găsi numeroase tehnici simple de pictură, pe care le poţi încerca într-o zi liberă. Va fi o activitate fun şi relaxantă, iar în final te vei alege cu o super decoraţiune. De asemenea, mai există şi varianta de pictură pe numere, ce devine din ce în ce mai populară.

Fotografii

Momentele frumoase şi speciale merită un loc de cinste. Astfel, poţi înrăma fotografiile preferate şi să le transformi în decoraţiuni pentru casa ta. Poţi opta pentru rame foto de dimensiuni mici, precum 15x20, pentru birou sau noptiere. Alege rame cochete, argintii, aurii, cu inserţii de lemn sau de culoare.

Dacă îţi doreşti ceva mai mult, poţi să înrămezi şi poze de mari dimensiuni, pe care să le expui pe pereţi. Bineînţeles, vei avea nevoie de poze de calitate înaltă, realizate cu aparate profi.

De la vaze cu flori şi până la tablouri DIY, ai o mulţime de variante din care să alegi dacă îţi doreşti decoraţiuni frumoase şi classy. Inspiră-te din ideile de mai sus şi alege cele mai potrivite obiecte pentru casa sau apartamentul tău.

Comenteaza